+36 (20) 548 7980 | +36 1 269 8191 | +36 (76) 431 510 | info[kukac]kami-ker[pont]hu | | Magyar | English | Deutsch

Adatvédelmi nyilatkozat

Weboldalunkat úgy terveztük, hogy Ön anélkül látogathasson meg minket, hogy akaratán kívül felfedné kilétét, vagy bármilyen személyes információt adna magáról.
A KAMI-KER KFT (továbbiakban: Adatkezelő) online értékesítési tevékenységével kapcsolatban kezeli a regisztrált felhasználók személyes adatait, kizárólag a megrendelések teljesítésének céljából, és a teljesítéssel kapcsolatos kötelezettsége (számlázás) teljesítése érdekében. Csak olyan személyes adatot kezel, amely az adatkezelés céljának megvalósulásához elengedhetetlen, és a cél elérésére alkalmas. A személyes adatokat csak a cél megvalósulásához szükséges mértékben és ideig kezeli.

Az Adatkezelő minden elvárható módon védi a regisztrált felhasználóknak a weboldalon kezelt személyes adatait.
Az adatkezelő címe: KAMI-KER KFT. 6100 Kiskunfélegyháza, Molnár Béla u. 9/c
Az adatkezelő elérhetősége: + 36 76 431 510 + 36 20 548 7980 info[kukac]kami-ker[pont]hu.

Az adatkezelés jogalapja: 2011. évi CXII. törvény az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról 5. § (1) bekezdés a) Az érintett hozzájárulása.
Hozzájárulás az adatkezeléshez: A felhasználó regisztrációnál kifejezetten hozzájárulását adja az általa önkéntesen megadott személyes adatainak kezeléséhez.
Az érintettek köre: regisztrált felhasználók
A kezelt adatok köre: a regisztrált felhasználók által a regisztráció során megadott a megrendelés teljesítéséhez szükséges adatok: Név, Elérhetőség (telefon, email), Szállítási cím, Számlázási cím
Az adatgyűjtés célja: a megrendelések teljesítése és számlázás.
Az adatok megismerésére jogosult lehetséges adatkezelők személye:
– KAMI-KER KFT kereskedelmi és szállítmányozási munkatársai
– Magyar Posta (szállító)
Az adatkezelés időtartama: az elektronikusan tárolt személyes adatok a megrendelés teljesítését követően 7 napon belül törlésre kerülnek.
A honlap üzemeltetéséhez és egyben a látogatók adatainak kezeléséhez külső szervezetet (adatfeldolgozót) nem veszünk igénybe.
Az Ön adatait, amelyek a honlapunk látogatásával összefüggésben kerülnek kezelésünkbe, a KAMI-KER KFT. nem adja tovább harmadik fél részére.
A honlap látogatási statisztikájának rendszeres mérését a KAMI-KER KFT. saját maga végzi.
A honlap látogatásával összefüggésben kezelt adataihoz kizárólag saját munkatársaink, feladatuk ellátásához, illetve az Ön által igénybe vett szolgáltatás teljesítéséhez, esetleges kérdésének, észrevételének megválaszolásához szükséges mértékben férnek hozzá.
Ha Ön kérdést kíván feltenni vagy megosztja velünk véleményét, kérjük, lépjen velünk kapcsolatba a megadott elérhetőségeinken.
A vásárló kérelmezheti az adatkezelőnél
– tájékoztatását személyes adatai kezeléséről,
– személyes adatainak helyesbítését,
– személyes adatainak törlését vagy zárolását.
A felhasználó a regisztráció során megadott felhasználói név és jelszó segítségével, a webáruház oldalaira belépve megtekintheti, módosíthatja vagy törölheti saját adatait.
Adatkezelőnél személyesen, telefonon, vagy e-mailben kezdeményezheti személyes adatai módosítását vagy törlését.

Jogorvoslat

Amennyiben azt tapasztalja, hogy nem az itt megjelöltek és jogszabályok szerint kezeljük adatait, kérelmét benyújthatja hozzánk e-mail címünkön info[kukac]kami-ker[pont]hu . Panasszal a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál lehet élni: http://www.naih.hu

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Ha nem engedélyezi őket, számítógépe böngészőjében bármikor beállíthatja a tiltásukat / eltávolításukat. További információ

A www.kami-ker.hu milyen sütiket és mire használ?
Az oldalunkon használt funkcionális sütik megkönnyítik és élvezetesebbé teszik a weboldal használatát. A weboldalunk böngészéséhez, a funkciók használatához és az oldalon elvégzett műveletek megjegyzéséhez, valamint egyes szolgáltatások működéséhez elengedhetetlenül szükséges sütiket használunk. Mindig csak az adott látogatás alatt érvényesek, a munkamenet végeztével, illetve a böngésző bezárásával automatikusan törlődnek a számítógépről. Weboldalunk működését folyamatosan elemezzük, javítjuk és látogatóink igényeinek megfelelően fejlesztjük. A Google Analytics cookiek-kel információt gyűjtünk weboldalunk használatáról, pl. a látogató melyik oldalt nézte meg, hova kattintott, hány oldalt keresett meg, milyen hosszú volt az egyes megtekintések ideje, milyen hibaüzenetekkel találkozott stb. Fontos, hogy ezek a sütik nem tudják – és nem is akarják – konkrétan beazonosítani a látogatókat (az éppen használt IP címet is csak részben rögzítik). További információt itt olvashat róluk.

Bezárás