Megoldások az egészséges és hosszú élethez!


Kérjük segítse munkánkat és kövessen minket a Facebook-on! Köszönjük.

Elérhetőségeink

Zombori Katalin
Ügyvezető, Természetgyógyász, Hiperbár oxigénterápia magyarországi úttörője
+3676431510
Mobile: +36205487980
This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Virág József
Webmaster
+3676431510
This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Izomregeneráció

OXIGÉN EGÉSZSÉGKÖZPONT - HBO MEDICAL
6100 Kiskunfélegyháza, Czuczor u. 27.
Kezelésre bejelentkezés: +36 20 548 7980

Rehabilitáció - Arcidegbénulás - Központi idegrendszer sérülése következtében kialakult bénulás - Izomregeneráció

Európai Unió EN-93/42 számú orvosi-terápiás minősítéssel rendelkező készülék alapelve a természetes mozgáshoz hasonlóan az, hogy az izmok motorikus pontjaihoz elektromos impulzusokat juttatunk el, azok mozgatása érdekében. A különbség annyi, hogy ez nem a központi idegrendszer által vezérelve az idegpályákon keresztül történik, hanem a bőrfelületen keresztül, a precízen vezérelt computer optimális jelcsomagjai által. A létrejött mozgás akaratunktól független, erőfeszítés és fáradtság nélküli, biztonságos, mentes bárminemű sérülés vagy rándulás veszélyétől és kíméli az ízületeket. Az elektromos stimuláció folyamatosan váltakozó jelformákat, összehúzódási és ellazítási ciklusokat juttat el a kiválasztott izomcsoportokhoz, újra formálva és tónusba hozva a petyhüdt és rugalmasságukat vesztett testrészeket, egyúttal leépítő hatást gyakorolva a felhalmozódott zsíros területekre. Gondolja el, hogy mindössze egy óra alatt bámulatosan, akár 500-szor aktivizálja izmait anélkül, hogy ön a legkisebb erőfeszítést tenné, vagy kellemetlennek érezné azt! Ez egy hasizom edzést feltételezve 500 felüléssel egyenértékű! Készülékünk 8 elektródája segítségével egyidejűleg négy különböző területen dolgoztatjuk izmait, és ezen tereületek mindegyike önállóan szabályozható. Örömmel tudatjuk tehát, hogy a harmadik évezred tudományos mozgáskultúráját kínáljuk Önnek.


Az arcizmokat is megdolgozzuk
ARCFIATALÍTÁS (FACE-LIFTING) SEBÉSZETI BEAVATKOZÁS NÉLKÜL

Csodálatos hatású készülék az arc kezelésére, amelyet a homlokon, szemek környékén, orcákon, állon, nyakon egyaránt alkalmazhatunk az arc fiatalítására, a meglazult arcstruktúrák helyreállítására, a ráncok elsimítására.
Maximális hatású facelifting és arcfiatalító rendszer.
Az arckezelő készülék kifejlesztése során a szakemberek célja az volt, hogy a legújabb tudományos eredmények felhasználásával olyan egyszerűen kezelhető eszközt hozzanak létre, amellyel hatékonyan lehet szembeszállni az arc öregedési problémáival.

Ez a forradalmian új természetes és hatékony eszköz az arc tónusfokozására és liftingjére, a ráncok csökkentésére és a bőr megfiatalítására. Alapvetően különbözik minden más, kozmetikai hatóanyagok bevitelén alapuló módszertől. Sőt, rendszeres használat esetén eredményeit tekintve vetekszik a drága orvos-kozmetológiai eljárásokkal vagy a rizikóval járó plasztikai sebészettel. Használatával rövidesen a nyak, áll, a száj és szemek körüli vonalak nagyszerű javulása lesz látható. Az Ultratone gyengéd stimulációja fokozni fogja a vérkeringést és méregteleníti a szubkután szöveteket, ezáltal szebb arcszínt biztosít. Az optimális hatás elérése után heti egyszeri kezelés elégséges az arc legjobb formájának fenntartásához.


Arcpeelingező és -fiatalító berendezés - a
bársonyosan finom, üde és tiszta arcbőrért! Komplex otthoni arcfiatalító kezelésekre is alkalmas, a beszerezhető arcmaszk és kollagén szérum segítségével.

Az arckezelő berendezés alapfunkciója a piezo-kristályos arcpeelingezés, mely során a készülék ultrahang frekvencián rezgő fémlemeze letolja a bőr felszínéről az elhalt hámsejteket, a rárakódott keratin réteget, ezáltal alaposan megtisztítja a felhámot. Egyúttal hatékonyan távolítja el a mitesszereket és csökkenti a bőregyenetlenségek és pigmentáció megjelenési formáit. Az arckezelő készülék másik funkciója hatóanyagok aktív komponenseinek mélyrétegű bevitele, a pozitív ionos és negatív ionos iontoforézis üzemmódok használatával. Ezzel egy időben az ultrahangos hatóanyag beviteli funkció is működik, a hatékonyság maximalizálása érdekében.
A készülék komplex arcfiatalító kezelésekre is alkalmazható a kiegészítőként beszerezhető hatóanyagokkal.

A kémiai és mikrodermabráziós módszerekhez képest veszélytelen, kíméletes és mégis hatékony, nem vékonyítja el a bőr felső rétegét. Használata rendkívül egyszerű és fájdalommentes.

A berendezés tulajdonságai és élettani hatásai

Bőrfelszínre rakódott elszarusodott hámréteg (keratin réteg) gyengéd lehámlasztása
A hegek, pigmentáció és ráncok megjelenési formáinak csökkentése  
Faggyú felesleg, make-up maradványok eltávolítása, bőr felpuhítása   Mélyen ülő mitesszerek nyomkodás nélküli, fájdalommentes eltávolítása
Hatóanyagok felszívódásának jelentős javítása, az elszarusodott hámréteg eltávolítása és a bőr pórusainak átmeneti kitágítása által
Különböző hatóanyagok, vitaminok, vagy akár a jelenleg otthoni arcápolásában használatos ápoló készítmények bevitele a bőr mélyebb rétegeibe, az ultrahangos bevitellel kombinált pozitív és negatív pólusú iontoforézis üzemmódok segítségével

A végeredmény:  Csodálatosan megtisztult, bársonyosan finom és fiatalos bőr, a család minden tagjának!

  • A Peel Star arcfiatalító berendezésben a család minden tagja megtalálja kedvenc kezelését.
  • Fiatalok részére arcuk tisztításában és a mitesszerek elleni harcban nélkülözhetetlen fegyver.
  • Az arcuk igényes ápolását végző hölgyek az arc peelingezés, tisztítás és arcfiatalítás tekintetében találnak hatékony eszközre benne.
  • Sőt az uraknak is nagymértékben segít arcbőrük tisztán tartásában, a sokszor érett férfikorban is jelenlévő mitesszerek eltávolításában.

 Az oldalon látható eszközök megvásárolhatók. Érdeklődését elérhetőségeinken várjuk.